بقائی گفت: به صورت مستمر و خیلی طبیعی با دوستان در منطقه مشورت داریم در رابطه با موضوعاتی که به نوعی مرتبط به امنیت کشور می‌شود تماس‌ها با روسیه به همین ترتیب در سطوح مختلف ادامه دارد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر لاریجانی به روسیه توضیح داد

به گزارش فارس، نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، امروز دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.

خبرنگاری با اشاره به سفر پنجشنبه گذشته علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به مسکو و تسلیم پیام رهبر معظم انقلاب به گمانه‌زنی‌های مطرح شده درباره اینکه پوتین در حال میانجیگری بین ایران و آمریکاست درباره صحت و سقم این گمانه‌زنی‌ها سؤال کرد که بقائی پاسخ داد: به صورت مستمر و خیلی طبیعی با دوستان در منطقه مشورت داریم در رابطه با موضوعاتی که به نوعی مرتبط به امنیت کشور می‌شود تماس‌ها با روسیه به همین ترتیب در سطوح مختلف ادامه دارد.

وی افزود: همین امروز نماینده ویژه روسیه در امور سوریه لاورنتیف با مقام‌های ذیربط در وزارت خارجه و خارج از وزارت خارجه دیدار دارد و این تماس‌ها در چارچوب مشورت‌های منظمی است که بین ایران و روسیه در خصوص موضوع هسته‌ای و سایر موضوعات دوجانبه ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب